Kiadó iroda, üzlethelyiség Pécs belvárosában. Irodáink Pécs szívében, kedvező áron. Kiválló fekvésű irodahelyiségeink már 2000 ft/m2-től. Az irodapecs.hu pécsi irodaházak és üzlethelyiségek értékesítését végzi. Központi elhelyezkedés, kiválló tömegközlekedési adottságok (vasút, busz, autó), parkolási lehetőség közvetlen az irodaház mellett, szociális helységek, lifttel irodák légkondícionáltak, Telefon, internet csatlakoztatás biztosított.
 
Főoldal
Aktuális ajánlatok
Mevid irodaház
- Fotó
- Alaprajzok
- Referenciák
- Szolgáltatások
- Térkép
Kapcsolatok
Pécs
Linkajánló

 

 

 

 

 
Mevid irodaház
Mevid Irodaház épülete kiadó irodákkal Pécs belvárosában

Irodaházunk a Pécs város központjában a Széchenyitértől 10 percnyi, a Kossuth tértől 5 percnyi sétára, közvetlen a távolsági buszpályaudvar és a vásárcsarnok mellett és a vasúti főpályaudvar közelében a Bajcsy Zsilinszky úton fekszik. A 4 emeletes épület kiválóan megközelíthető, autóval, gyalog és buszal is. A közvetlen közelében, több nagy befogadóképességű ingyenes ( Dómus parkoló ) és fizetős parkoló ( Centrum parkoló, Árkád parkoló ) is található.
Az irodák egyenként is és szintenként is bérbe vehetők. Tizennégy négyzetméteres a legkisebb alapterületű üzlethelyiségünk, de 30-40 négyzetméteres, több szobából álló irodák is vannak, melyek igény szerint bútorozottan, légkondicionálóval felszerelve, vagy üresen is kiadók.

Tekintse meg az épület szolgáltatásait >>


Felkeltettük érdeklődését? Írjon nekünk!

Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Üzenete:
 
2006 Mevid Rt. | 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 14-16. | +36-72-312-646 | +36-30-99-35-500 | mevid@mevid.hu | by K2Net